Despre noi

Formatia Record Targoviste s-a infiintat in anul 1987 avand ca protagonisti tinere talente care s-au afirmat si au ajuns vedete iar acum se afla intr-o formula tanara, proaspata si mult mai talentata avand in vedere ca paleta muzicala este completa si complexa. Cristian Gusatu intemeietorul formatiei a reusit prin aceasta formula noua standardul european pe care l-am demonstrat in fata publicului din tara cat si din strainatate.

Suntem o familie de muzicanti sensibili, romantici cu frica de Dumnezeu si cu multa bunatate si seriozitate in tot ceea ce facem in viata. Ne alegem cu mare atentie prietenii si nu ne plac cei care ne incarca cu energii negative. Viata este una si incercam prin muzica si cu ajutorul muzicii sa sensibilizam lumea si sa devenim mai buni si intelepti. Ne iubim publicul pentru ca prin el si prin aplauzele lor ne da forta sa mergem mai departe sa-i facem sa ne iubeasca asa cum suntem: cu defecte si cu calitati.

Muzica este totul pentru noi, pentru ca este medicamentul care ne purifica, ne curata, ne trateaza si ne filtreaza tot ce este mai bun in noi.

Componenta trupei:

Cristian Gusatu - liderul formatiei , instrumentist, solist vocal sii compozitor, a adus pe piata romaneasca cel putin 20 volume printre ele numarandu-se si cel mai cunoscut "Petrecerea la romani" si "Hai la nasu' cu plocon". Volume care au conscrat multi artisti cum ar fi: Irinel de la Caragiale, Gigel Cojisteanu, Sebastian Raducanu Pandele, Nicu Paleru si altii. A colaborat cu mai multe studiouri dar cea mai longeviva colaborare este cu studioul Eurostar unde s-au imprimat in jur de 20 albume cu artisti consacrati cum ar fi: Dumitru si Mituta Ridescu, Ilie Rosu, Doinita Flutur, Ileana Ciuculete, Marin Cornea, Ioana Cornea si altii.

Cristina Neacsu Gusatu - absolventa a Scolii Populare de Arta Pitesti, absolventa a Liceului de Muzica Dinu Lipatti Pitesti, Prim Solista a Teatrului de Revista Constatin Zarnescu Pitesti, Absolventa a Facultatii de Muzica Bucuresti sectia Pedagogie Muzicala, actual Masteranta Bucuresti.

Danut Gusatu - profesor de muzica - Sectia Clarinet, instrumentist, solist vocal, absolvent al Facultatii de Muzica Targoviste.

Marius Chivu - solist vocal.